• Direct aan het strand
  • In de Schoorlse duinen
  • Midden in de natuur
  • Ideale plek voor strandactiviteiten

DE GROEPSACCOMMODATIE IN NOORD HOLLAND

Deze groepsaccommodatie aan de kust van Noord Holland is geschikt voor maximaal 66 personen. De groepsaccommodatie heeft twee gezellige gezamenlijke ruimtes waar u heerlijk ontspannen televisie kunt kijken, dvd afspelen of een leuk spel doen aan een van de grote tafels. Op het ruime buitenterras op het zuiden al kijken over het grootste duingebied van Noord-Holland kunt u genieten van de zon en ’s avonds lekker bij de open haard op een van de banken zitten. Er zijn twee aparte keukens met respectievelijk een 4-pits en 6-pits fornuis, magnetron, oven, vriezers en 3-deurs koelbanken. Daarnaast beschikt Het strandhuis over hangmatten,voetbaldoel, buitenhaard en sjoelbak.

Slaapkamers

Er is 1 achtpersoons kamer, 1 zevenpersoons kamer, 6 zespersoons kamers, 3 vierpersoons kamers en 1 driepersoons kamer. Deze kamers zijn uitgerust met stapelbedden en hebben allemaal een wastafel. Één van de zespersoons en de achtpersoons kamers hebben een rolstoeltoegankelijk badkamer met douche, toilet en 2 wastafels. Er zijn in totaal 15 toiletten en 12 douches.

Wilt u graag met uw hele familie mee maar heeft u behoefte aan wat meer rust en privacy? Ons Strandhotel Camperduin bevindt zich op 50 meter van de Dromer en Slaper waar u natuurlijk een hotelkamer kunt boeken.

De activiteiten in Noord Holland

Ook kunt door heel Noord Holland outdoor activiteiten bijboeken bij een plaatselijk professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in outdoor activiteiten. O.a. GPS tochten, strandsportdagen, blokarten, golfsurfen, raften of duingolf? Met hun hulp kan er een uitgebreid activiteitenprogramma voor de hele dag worden opgesteld. Bekijk de groepsuitjes van De Jongens Uit Schoorl 

Luxe kamers en catering

Willen enkele leden van uw groep iets luxer verblijven of meer rust en privacy? Geen enkel probleem; op 50 meter van de accommodatie ligt het Strandhotel. Geen zin om voor een grote groep te koken? Catering is geen probleem: het naastgelegen paviljoen verzorgt graag uw ontbijt, diner en/of lunch. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om in het paviljoen gebruik te maken van uw ontbijt, lunch en/of diner.

 

 

 

Noord Hollandse populaire plekken

Binnen 1 uur rijden van Camperduin bent u;

in de volgende plaatsen; Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn, Schagen, Bergen.

De Volgende musea; Rijksmuseum, Tropenmuseum, Anne Frank museum, Broekerveiling, Kranenburgh, Noord Hollands museum en marine museum.

De volgende pretparken; Zuiderzee museum, sprookjesland, De Goudvis en Holle bolle boom