• Niedrigste Preisgarantie
  • Aussicht zur Wahl : Dünen oder Polder
  • Direkt am strand
  • Gratis Wander- oder Fahrradkarte

DE GROEPSACCOMMODATIE AAN ZEE VOOR 40 PERSONEN

In de gezellige gezamenlijke ruimte van de Dromer kunt u heerlijk ontspannen vanaf de bank televisie kijken of natuurlijk een leuk spel doen aan één van de grote tafels. Er is een aparte keuken met 6-pits fornuis, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. Op het ruime buitenterras op het zuiden kunt u genieten van de zon en ‘s avonds lekker bij de openhaard op een van de banken zitten. Op aanvraag kunt u een grote barbecue of volleybalnet voor uw weekend reserveren. De Dromer beschikt over hangmatten, voetbaldoel en sjoelbak.

Faciliteiten
7 slaapkamers;
Buitenhaard;
Hangmatten;
Terras op het zuiden;
Gratis draadloos internet (WIFI);

 

Slaapkamers

Alle slaapkamers in de Dromer bevinden zich op de 1e etage. Er is één 7-persoonskamer, één 3-persoonskamer en er zijn vijf 6-persoonskamers. Deze kamers zijn uitgerust met stapelbedden en hebben allemaal een wastafel. Alle andere algemene sanitaire voorzieningen bevinden zich in twee aparte ruimtes, gesplitst voor dames en heren. Er zijn in totaal 9 toiletten en 7 douches.

Wilt u graag met uw hele familie mee maar heeft u behoefte aan wat meer rust en privacy? Ons Strandhotel Camperduin bevindt zich op 50 meter van de Dromer en Slaper waar u natuurlijk een hotelkamer kunt boeken.

Bijzonderheden

De ‘achterduin’ leent zich uitstekend voor sport- en spelactiviteiten. Wij werken samen met ‘De Jongens uit Schoorl’; een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in outdoor activiteiten. Met hun hulp kan er een uitgebreid activiteitenprogramma voor de hele dag worden opgesteld. Zij hebben alle benodigdheden zoals bijvoorbeeld een opzetbaar volleybalveld binnen handbereik.