• Niedrigste Preisgarantie
  • Aussicht zur Wahl : Dünen oder Polder
  • Direkt am strand
  • Gratis Wander- oder Fahrradkarte

GROEPSACCOMMODATIE AAN DE KUST VOOR 26 PERSONEN

In de gezellige gezamenlijke ruimte van de Slaper kunt u heerlijk ontspannen vanaf de bank televisie kijken of natuurlijk een leuk spel doen aan de grote tafel. Er is een open keuken met barretje, 4-pits fornuis, een koelkast en afzuigkap. Bij De Slaper kunt u een grote barbecue of volleybalnet huren. Daarnaast beschikt de Slaper ook over een vuurkorf, 2 hangmatten en voetbaldoel.

Slaapkamers

De Slaper bevindt zich volledig op de begane grond wat de accommodatie rolstoelgeschikt maakt. Er is één 6-persoonskamer, één 8-persoonskamer en er zijn drie 4-persoonskamers. Deze kamers zijn uitgerust met stapelbedden en hebben allemaal een wastafel. De andere sanitaire voorzieningen bevinden zich in een aparte ruimte. Bij de 8-persoonskamer en de 6-persoonskamer zijn de sanitaire ruimtes rolstoelgeschikt; de douche is aangepast en er is een toilet met beugels.

Wilt u graag met uw hele familie mee maar heeft u behoefte aan wat meer rust en privacy? Ons Strandhotel Camperduin bevindt zich op 50 meter van de Dromer en Slaper waar u natuurlijk een hotelkamer kunt boeken.

 

Bijzonderheden

De ‘achterduin’ leent zich uitstekend voor sport- en spelactiviteiten. Wij werken samen met ‘De Jongens uit Schoorl’; een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in outdoor activiteiten. Met hun hulp kan er een uitgebreid activiteitenprogramma voor de hele dag worden opgesteld. Zij hebben alle benodigdheden zoals bijvoorbeeld een opzetbaar volleybalveld binnen handbereik. Een voetbaldoel staat standaard in het achterduin.