• Niedrigste Preisgarantie
  • Aussicht zur Wahl : Dünen oder Polder
  • Direkt am strand
  • Gratis Wander- oder Fahrradkarte

DE GROEPSACCOMMODATIE IN NOORD HOLLAND

Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 66 personen. De accommodatie heeft twee gezellige gezamenlijke ruimtes waar u heerlijk ontspannen televisie kunt kijken, dvd afspelen of een leuk spel doen aan een van de grote tafels. Op het ruime buitenterras op het zuiden al kijken over het grootste duingebied van Noord-Holland kunt u genieten van de zon en ‘s avonds lekker bij de open haard op een van de banken zitten. Er zijn twee aparte keukens met respectievelijk een 4-pits en 6-pits fornuis, magnetron, oven, vriezers en 3-deurs koelbanken. Daarnaast beschikt Het strandhuis over hangmatten,voetbaldoel, buitenhaard en sjoelbak.

Slaapkamers

Er is 1 achtpersoons kamer, 1 zevenpersoons kamer, 6 zespersoons kamers, 3 vierpersoons kamers en 1 driepersoons kamer. Deze kamers zijn uitgerust met stapelbedden en hebben allemaal een wastafel. Één van de zespersoons en de achtpersoons kamers hebben een rolstoeltoegankelijk badkamer met douche, toilet en 2 wastafels. Er zijn in totaal 15 toiletten en 12 douches.

Wilt u graag met uw hele familie mee maar heeft u behoefte aan wat meer rust en privacy? Ons Strandhotel Camperduin bevindt zich op 50 meter van de Dromer en Slaper waar u natuurlijk een hotelkamer kunt boeken.

Bijzonderheden

Ook kunt door heel Noord Holland outdoor activiteiten bijboeken bij een plaatselijk professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in outdoor activiteiten. O.a. GPS tochten, strandsportdagen, met beachcruisers door het duin fietsen, golfsurfen, raften of duingolf? Met hun hulp kan er een uitgebreid activiteitenprogramma voor de hele dag worden opgesteld. Willen enkele leden van uw groep iets luxer verblijven of meer rust en privacy? Geen enkel probleem; op 50 meter van de accommodatie ligt het Strandhotel. Geen zin om voor een grote groep te koken? Catering is geen probleem: het naastgelegen paviljoen verzorgt graag uw ontbijt, diner en/of lunch. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om in het Paviljoen gebruik te maken van uw ontbijt, lunch en/of diner.