• Direct aan het strand
  • In de Schoorlse duinen
  • Midden in de natuur
  • Ideale plek voor strandactiviteiten

GROEPSACCOMMODATIE AAN DE KUST VOOR 26 PERSONEN

De Slaper is een comfortabele vrijstaande groepsaccommodatie, geschikt voor maximaal 26 personen. Het grenst direct aan het grootste duingebied van Noord-Holland en ligt op 100 meter van het strand. De Slaper is volledig rolstoeltoegankelijk: alle vertrekken bevinden zich op de begane grond. De knusse gezamenlijke ruimte van deze groepsaccommodatie is ingericht met grote stoere (eet)tafels en banken. Vanzelfsprekend is er gratis WiFi en bevat de inventaris ook een televisie en DVD speler. De ruime open en modern ingerichte keuken veraangenaamt het vakantieleven. Alles is er voor uw gemak: een 4-pits fornuis, koelkast en afzuigkap en oven.

Terras

Het terras ligt op het zuiden en grenst aan het grootste duingebied van Noord-Holland. In de royale hangmatten kunt u ontspannen genieten van de zon of gewoonweg de tijd vergeten met een goed boek. De vuurkorf is een geliefde plek om s’ avonds gezellig een wijntje te drinken. De rest van de groep speelt ondertussen nog een laatste potje voetbal in het duin…

5 Slaapkamers voor 26 personen

Deze groepsaccommodatie voor 26 personen heeft in totaal 5 slaapkamers die zich allemaal op de begane grond bevinden. Er is één 6-persoonskamer en één 8-persoonskamer (beide rolstoeltoegankelijk met aangepaste douche en toilet met beugels) en er zijn drie 4-persoonskamers. Alle kamers zijn uitgerust met stevige en comfortabele stapelbedden en wastafels. Alle andere algemene sanitaire voorzieningen bevinden zich in een aparte ruimte.

Wilt u graag met uw hele familie mee maar heeft u behoefte aan wat meer rust en privacy? Ons Strandhotel Camperduin bevindt zich op 50 meter van de Dromer en Slaper waar u natuurlijk een hotelkamer kunt boeken.

Faciliteiten
5 slaapkamers voor 26 personen;
Rolstoeltoegankelijk;
4 douches en 5 toiletten;
Open keuken, compleet met moderne apparatuur;
Terras op het zuiden;
Vuurkorf;
Hangmatten;
Voetbaldoel;
BBQ en volleybalnet op aanvraag;
Gratis draadloos internet (WiFi);

Bijzonderheden van deze groepsaccommodatie

De ‘achterduin’ leent zich uitstekend voor sport- en spelactiviteiten. Wij werken samen met ‘De Jongens uit Schoorl’; een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in outdoor activiteiten. Met hun hulp kan er een uitgebreid activiteitenprogramma voor de hele dag worden opgesteld. Zij hebben alle benodigdheden zoals bijvoorbeeld een opzetbaar volleybalveld binnen handbereik. Een voetbaldoel staat standaard in het achterduin.