• Direct aan het strand
  • In de Schoorlse duinen
  • Midden in de natuur
  • Ideale plek voor strandactiviteiten

DE groepsaccommodatie VOOR 40 PERSONEN

Strandhuis Camperduin heeft een groepsaccommodatie (De Dromer) voor 40 personen direct gelegen aan het strand van Noord-Holland. Met een zonneterras inclusief veranda en buitenhaard op het zuiden kijk je uit op de Schoorlse duinen. In een van de hangmatten chillen of lekker actief bezig zijn in het open duinlandschap. De groepsaccommodatie heeft een moderne keuken met wasmachine en een professionele oven. Een perfecte keuken om voor 40 personen te koken. De centrale ruimte heeft een loungehoek en beschikt over een flatscreen en muziek installatie.

Faciliteiten groepsaccommodatie
7 slaapkamers;
7 douches en 9 toiletten;
Grote oven, 6 pitten en vaatwasser
Zonneterras aan de Schoorlse duinen
Openhaard op terras;
Hangmatten;
Voetbaldoel in het duin
Barbecue op aanvraag;
Gratis draadloos internet (WiFi)

7 Slaapkamers voor 40 personen

Op de eerste etage van de groepsaccommodatie bevinden zich zeven slaapkamers voor 40 personen. Verdeeld over de gang hebben deze slaapkamers verschillende indelingen. 5 slaapkamers beschikken over 3 stapelbedden (6 slaapplaatsen) en de andere twee kamers beschikken over 7 en 3 slaapplaatsen. Daarnaast bevindt zich op de eerste etage 2 badkamers met ieder 3 douches en toiletten.

Buitenactiviteiten

De Jongens uit Schoorl organiseren speciaal voor grote groepen vrienden/families, scholen en bedrijven verschillende groepsuitjes. Speciaal voor groepsaccommodaties hebben De Jongens groepsuitjes ontwikkeld.